Torre de panqueques

Torre de panqueques

Hello everybody, it's Drew, welcome to our recipe page. Today, we're going to make a distinctive dish, Torre de panqueques. One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.

Torre de panqueques is one of the most popular of current trending meals on earth. It's appreciated by millions daily. It is easy, it's quick, it tastes yummy. They are nice and they look fantastic. Torre de panqueques is something which I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Torre de panqueques, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Torre de panqueques delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Torre de panqueques is 6 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Torre de panqueques estimated approx 40 minutos.

To begin with this recipe, we must prepare a few components. You can have Torre de panqueques using 24 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.

Es fantástica para los días de calor, además no representa una gran dificultad.

Ingredients and spices that need to be Get to make Torre de panqueques:

  1. Panqueques:
  2. 3 huevos
  3. 1 vaso Leche,
  4. 1 cucharadita Sal,
  5. 1/2 cucharadita Nuez moscada,
  6. 1 pizca Pimienta,
  7. cantidad necesaria Harina,
  8. cantidad necesaria Agua,
  9. Relleno:
  10. Queso de máquina
  11. Jamón cocido
  12. Mayonesa con perejil picado
  13. Queso crema
  14. Salsa golf
  15. Limón
  16. Pimienta y sal
  17. Zanahoria
  18. Palta
  19. Huevo duro
  20. Arvejas
  21. Lechuga
  22. Tomate
  23. Palmitos
  24. Albahaca

Steps to make to make Torre de panqueques

  1. Panqueques:

    En primer lugar hacemos la masa para los panqueques, de la siguiente manera: mezclamos en un bol los huevos con la leche y la sal, condimentamos con nuez moscada y pimienta. Después batimos y comenzamos a agregar harina hasta completar el proceso, si queda muy espesa podemos agregar agua.

    Debe quedar una masa más bien líquida y homogénea, sin grumos. La dejamos descansar en el frigorífico tapada con film transparente durante unos 30 minutos como mínimo.
  2. Una vez ha reposado la masa de los panqueques procedemos a hacerlos en una sartén con un poco de aceite. Con esta masa, si tienes práctica y las haces bien finitas saldrán unas 20 unidades.
  3. Para hacerlas volcamos un cucharón de servir sopa en la sartén, que no esté lleno hasta el borde, extendemos bien para que sea fina y dejamos dorar, levemente, por cada lado de 1 a 3 minutos aproximadamente.
  4. Armado:

    En un plato grande comenzar el armado de la torre, se puede hacer un piso con lechugas para dar vista al plato, pero solo si se va a consumir en ese momento ya que la lechuga se marchita.
  5. Se comienza untando los panqueques con una mayonesa o queso crema y luego el relleno.

    Se debe intercalar un panqueque con el relleno, cada capa puede o no ser distinta, yo intento hacerlas lo más variadas posibles.

    Podemos mezclar:
  6. Zanahoria rallada (condimentada con limón para que no oscurezca), huevo duro picado, con fetas de queso.

    -Lechuga picada(condimentada con limón), palta picada con limón y pimienta, y fetas de jamón cocido.

    - Zanahoria rallada, palta y palmitos con salsa golf, fetas de jamón o queso.

    - Arvejas de lata con queso crema, y palmitos.

    -Rodajas finas de tomate condimentadas con sal y albahaca y fetas de jamón o queso.
  7. No recomiendo una torre demasiado alta ya que aunque se ve preciosa se dificulta para servir.

    Al concluir el armado puedes decorarla y servir, si no vas a consumir en el momento es recomendable que la guardes en el refrigerador con una envoltura de papel film o en caso de que no tengas film, utiliza una bolsa para que los panqueques no se sequen.

As your experience as well as confidence grows, you will discover that you have much more natural control over your diet regimen and adapt your diet to your individual preferences gradually. Whether you want to offer a recipe that utilizes fewer or even more ingredients or is a little bit more or less zesty, you can make straightforward adjustments to achieve this objective. To put it simply, begin making your dishes on time. As for fundamental food preparation skills for newbies you do not need to discover them however just if you understand some simple food preparation methods.

This isn't a total guide to quick as well as very easy lunch dishes but its great food for thought. With any luck this will certainly obtain your creative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your family without doing way too many square meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this special food Recipe of Super Quick Homemade Torre de panqueques. Thanks so much for your time. I'm sure you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Panqueques sin leche 🍴😋

Panqueque de avena y banana

Pancakes de banano BLW